HR-event 2018: hét festival van werkplezier! 

Mensen die in de zorg werken zijn gepassioneerd en toegewijd. Terwijl werkstress en ook het aantal regels en protocollen hoog is. Het aantal vacatures neemt toe. Hoe kunnen we samen zorgen voor meer werkplezier in de zorg, zodat medewerkers blijven én de zorg aantrekkelijker wordt voor nieuwe en jonge mensen?

Tijdens ‘Het festival van werkplezier’ neemt dagvoorzitter Sabine Uitslag u mee in de beweging naar minder regels, meer werkplezier. Stand-up filosoof Martijn Aslander geeft op geheel eigen wijze zijn visie op werkplezier, hij is meester in het verbinden van mensen, informatie en ideeën en schrijver van de boeken 'Nooit af' en 'Easycratie'. Corporate Rebels Freek en Catelijne reisden de wereld over op zoek naar 's werelds meest inspirerende organisaties, zij delen hun inzichten en ervaringen. Daarnaast zijn er maar liefst 5 verschillende praktijksessies met bekende zorgorganisaties en wordt de Nationale HR Zorg Award uitgereikt!

FWG updates
U kunt zich tijdens het festival laten informeren over de updates van FWG 3.0, FWG VVT, FWG Geboortezorg en FWG Gehandicaptenzorg. Later dit jaar zal er nog een verdiepend event rondom de nieuwe content van FWG plaatsvinden.

Locatie
Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4, Utrecht

Dit festival is exclusief voor klanten van FWG Progressional People. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Klik op de datum en reserveer uw ticket!