TALENTEN, KWALITEITEN EN PERSOONLIJKHEDEN AAN ELKAAR VERBINDEN

Werkplezier is cruciaal voor het behoud van medewerkers, het versterken van veerkracht en weerbaarheid en het vergroten van de aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers. Wat ons betreft is ‘werkplezier’ geen kookboek met recepten: zo maak je werkplezier. Maar er zijn wel diverse elementen die bijdragen aan werkplezier. Zo ervaren we werkplezier door zingeving, autonomie, samenwerking en vakmanschap. Werk aan (een van) die elementen, dan werk je aan werkplezier en werkgeluk.

Werkplezier door samenwerking

Mensen in een groep bij elkaar zetten, maakt ze nog geen team. Een team is een collectief van mensen met een gedeelde identiteit, die samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Elk teamlid heeft een unieke bijdrage. In een team worden diverse talenten, kwaliteiten en persoonlijkheden aan elkaar verbonden, die elkaar kunnen versterken. In een samenwerking haal je meer uit je team en uit jezelf.

In deze online workshop van 2 uur krijgt u inzichten en praktische tips over samenwerking. U gaat zelf aan de slag en wisselt ervaringen uit met andere deelnemers.

We gaan specifiek in op vragen als:

  • Hoe krijgen we meer verbinding, openheid en vertrouwen in het team?
  • Hoe kunnen we meer gebruik maken van elkaars talenten?
  • Wie zijn wij als team?

Incompany

Deze workshop bieden wij incompany aan. Voor meer informatie, neem contact op met Barbara de Jong of Liesbeth Heuts

Meer werkplezier workshops

Naast deze workshop over samenwerking bieden wij ook andere werkplezier workshops:

Duur, locatie en kosten

Wij bieden deze sessie alleen incompany aan. Voor meer informatie neem contact op met senior adviseurs Barbara de JongLiesbeth Heuts of ons servicepunt via 030 - 2669 400.

 

Voor wie

Managers, leidinggevenden en teamcoaches in de zorg.

 

 

 

Vragen?

Adviseurs Barbara de Jong en Liesbeth Heuts geven deze workshop. Heeft u vragen over de inhoud van het programma of wilt u weten of deze sessie past bij uw (opleidings)vraag? Neem direct contact op met Barbara of Liesbeth of bel het FWG Servicepunt via 030 – 2669 400.