TOELICHTING OP HET FWG TRENDRAPPORT VVT

Het nieuwe FWG Trendrapport VVT geeft een helder overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Heeft u behoefte aan een inspirerende toelichting van onze onderzoekers? Op 6 juli, 27 juli en 7 september nemen Geertje van de Ven en Irene van de Glind u (online) in vijf kwartier mee in de belangrijkste ontwikkelingen die in het rapport worden beschreven. Daarbij is ook ruimte voor discussie.  

Deze trendsessie wordt u aangeboden door Stichting FWG. U kunt zich kosteloos aanmelden voor een van de drie genoemde data.

Incompany

Wilt u de trends uit het Trendrapport VVT specifieker vertalen naar

  • uw eigen regio?
  • uw eigen organisatie?
  • uw eigen arbeidsvoorwaarden?
  • uw eigen functiehuis?
  • ...

Dan kunt u ook een trendsessie incompany (op maat) aanvragen. Neem voor meer informatie contact op met Irene van de Glind.


Duur, locatie en kosten
Tijd: 10.00 - 11.15 uur
Prijs: gratis
Locatie: online


Voor wie
Voor bestuurders, HR-professionals, beleidsmedewerkers, onderzoekers en iedereen met interesse in het nieuwe FWG Trendrapport VVT


Vragen?
Onderzoekers Geertje van de Ven en Irene van de Glind geven deze online trendsessie. Heeft u vragen over de inhoud van het programma? Neem contact op met Irene of bel het FWG Servicepunt via 030 – 2669 400.