HET BELANG VAN STRUCTURELE DATAVERZAMELING EN ANALYSE

Heeft u een beeld van HR analytics en wat dat voor u kan betekenen? Rapportages kennen we allemaal. Vaak geven ze weer wat we eigenlijk al weten. In veel minder gevallen geven deze rapportages handvatten voor wat te doen. 

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen hebben wij besloten alle fysieke trainingen om te zetten in online trainingen. Dit geldt in ieder geval tot en met 31 december 2020. Bij in-company trainingen zullen wij samen met de klant op zoek gaan naar een passende oplossing.

HR analytics gaat verder. Door structurele dataverzameling en analyse worden mogelijke verbanden in kaart gebracht. Bijvoorbeeld tussen omvang van een team en de kans dat een medewerker vertrekt. Of tussen zelfsturing en verzuim. Door deze inzichten wordt het niet alleen mogelijk om veel gerichter interventies in te zetten, maar ook om accurate prognoses te maken. Zo kunnen bijvoorbeeld de effecten van de ontwikkeling van de zorgvraag en nieuwe technologie op toekomstige personele behoeften in beeld worden gebracht.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we in op:

  • wat HR analytics is;
  • wat HR analytics voor u kan betekenen;
  • wat de effecten van HR analytics kunnen zijn;
  • hoe u zélf aan de slag kunt met HR analytics.

We behandelen verschillende succesvolle voorbeelden uit de zorg én van buiten de zorg. Daarnaast zal Bas Schiebaan, strategisch HRM-adviseur bij o.a. Amstelring, als ervaringsdeskundige vertellen hoe het is om daadwerkelijk aan de slag te zijn met HR analytics. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en discussie. 

 

 

 

 

Op dit moment hebben we nog geen nieuwe datum gepland voor deze themabijeenkomst. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via servicepunt@fwg.nl of 030 – 2669 400.

 

Duur, locatie en kosten

  • Duur: een dagdeel (middag, incl. lunch)
  • Prijs: € 299,00 per deelnemer
  • Locatie:  FWG Progressional People, Lunettenbaan 59 te Utrecht

 

Voor wie

HR managers en HR adviseurs

 

 

Vragen?

Adviseur Chris-Jan van Leeuwen is een van de trainers van de themabijeenkomst ‘HR analytics’. Heb je vragen over de inhoud van het programma of wil je weten of deze training past bij jouw opleidingsvraag? Neem direct contact op met Chris-Jan of bel ons servicepunt via 030 – 2669 400.