WORD EEN 'MASTER OF SPP'!

SPP is een voortdurend terugkerend thema bij organisaties, dat bij HR wordt neergelegd. Veelal is de kennis al in huis (functionarissen volgen leergangen, workshops en cursussen), maar het inbedden van de systematiek in de organisatie vindt veel minder plaats. Invoering blijkt vaak een struikelpunt of een ingezet SPP-traject strandt. De waan van de dag overheerst, er wordt onvoldoende tijd in geïnvesteerd en/of de toegevoegde waarde wordt wel door de HR-functionaris gezien maar niet door de andere belanghebbenden.

Bent u klaar met de standaard leergangen over strategisch personeelsbeleid? Met cursussen als ‘aan de slag met SPP in X stappen’? De basis van SPP kent u wel en nu heeft u behoefte aan waardevolle verdieping? De masterclass ‘Masters of SPP’ is bedoeld voor HR-managers en (strategisch) HR-adviseurs, die op zoek zijn naar een dieper begrip en meer strategische toepassing van SPP. 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de masterclass focussen we ons op de S van SPP en belichten de essentie van SPP vanuit de invalshoek van relevante stakeholders:

  • een bestuurder;
  • een toezichthouder;
  • een rekenmeester;
  • een onderzoeker;
  • en een beleidsmaker.

De ‘Masters of SPP’ masterclass biedt u een unieke mogelijkheid om met vijf verschillende sprekers in gesprek te gaan over hun visie op SPP. U bepaalt uw eigen leerdoelen en elke spreker is erop gericht u te helpen om SPP in uw organisatie succesvol in te voeren of te versterken. Eén van de gasten is prof. dr. Johan Polder, hoogleraar Gezondheidseconomie aan de Universiteit van Tilburg en Chief Science Officer (CSO) bij het RIVM. Hij geeft een uniek inkijkje in het overheidsbeleid, de invloed op de arbeidsmarkt en uw handelingsperspectief. Een andere invalshoek krijgt u van Godfried Verkerk, voorzitter van de Raad van Bestuur van Vivium. Hij vertelt wat hij als bestuurder verwacht van een ‘Master of SPP’.

Wat levert het u op?

Grijp deze kans om in één intensieve, waardevolle dag uw SPP-bagage tot een hoger niveau te brengen. Door het inkijkje in de mindset van de diverse stakeholders, bent u terug in uw organisatie beter in staat om de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders over te brengen. En daarmee SPP een strategische plek in uw organisatie geven. 
Duur, locatie en kosten

  • Duur: ochtend, middag en avond 
  • Prijs: € 899,00 per deelnemer
  • Locatie:  FWG Advies, Lunettenbaan 59, Utrecht


Voor wie

HR managers en HR adviseurs
Vragen?

FWG-adviseur Chris-Jan van Leeuwen is een van de trainers van de Masterclass SPP. Heb je vragen over de inhoud van het programma of wil je weten of deze training past bij jouw opleidingsvraag? Neem direct contact op met Chris-Jan of bel het FWG Servicepunt via 030 – 2669 400.