NIEUWE CONTENT: ONTWIKKELINGEN EN WIJZIGINGEN  

Gelukkig zijn er dingen die nooit veranderen, wat de omstandigheden ook zijn. Zoals ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in de zorg en de jaarlijkse update van ons functiewaarderingssysteem. Dus ook dit jaar beschikt u, zoals u gewend bent, op 1 oktober over de nieuwste content* in uw applicatie: FWG 3.0, FWG Geboortezorg, FWG Gehandicaptenzorg, FWG VVT. In de jaarlijkse Deep Dive Sessies lichten we de ontwikkelingen en wijzigingen persoonlijk toe.

Gezien de aard van deze sessies en het beperkte aantal deelnemers, hebben we besloten de Deep Dive Sessies - onder voorbehoud van coronamaatregelen - ook dit jaar te organiseren. Ook, en vooral, omdat we graag weer eens ‘live’ in contact willen zijn met de mensen voor wie we het doen en ervaringen in deze coronaperiode met u willen uitwisselen.

Programma

De inhoud van het programma ligt, los van de toelichting op de wijzigingen, nog open. De werkelijkheid verandert momenteel tenslotte met de dag. Maar dat we het met elkaar gaan hebben over de gevolgen van corona voor het werken in de zorg, zal u niet verbazen! (lees hierover ook het FWG-essay ‘Onder druk wordt alles vloeibaar’).

Geplande data en locaties: meld u snel aan

Niets is momenteel zeker, maar met hoop en vertrouwen dat we u kunnen gaan ontmoeten, hebben we de volgende data en locaties gepland: 

  • Rotterdam: 6 oktober
  • Assen: 8 oktober
  • Den Bosch: 13 oktober
  • Utrecht: 15 oktober

De sessies vinden plaats bij het betreffende Van der Valk Hotel en zijn, zoals ieder jaar, kosteloos. Kies de sessie van uw voorkeur en meld u snel aan: we hanteren de RIVM-richtlijnen, het aantal beschikbare plaatsen is dus beperkt.

Meer informatie ontvangt u later van ons!  

 *nieuwe en/of gewijzigde content per 1 oktober 2020:

Kraamverzorgende / Vakman administratie / Medewerker/laborant functieonderzoek / Leidinggevende functieonderzoek / Medewerker apotheek / Apothekersassistent / Leidinggevende apotheek / Functionaris Gegevensbescherming
Duur, locatie & kosten

  • Duur: middag, incl. lunch
  • Prijs: kosteloos voor abonnementhouders FWG
  • Locatie: Rotterdam (6 oktober), Assen (8 oktober),  Den Bosch (13 oktober), Utrecht (15 oktober)


Voor wie

Deze sessies zijn bedoeld voor FWG- klanten die zich bezighouden met het waarderen en indelen van functies.


Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met het FWG Servicepunt via 030 – 2669 400

of servicepunt@fwg.nl