ONTWIKKELINGEN EN WIJZIGINGEN IN DE NIEUWE CONTENT 

Zoals ieder jaar actualiseren we op 1 oktober onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Daarnaast voeren we enkele nieuwe functionaliteiten door, die het gebruiksgemak vergroten.

Speciaal voor u als abonnementhouder organiseren we in oktober de ‘FWG Deep Dive Sessies’, waarin we u graag persoonlijk meer vertellen over de ontwikkelingen en wijzigingen. En we besteden aandacht aan de impact van technologische ontwikkelingen op het werken in de zorg en, specifiek, op functies. We sluiten af met innovator Kim Spinder.

Wij nodigen u van harte uit voor een van deze vier kosteloze sessies bij te wonen! 

Programma

12.15 – 13.00 uur Inloop met lunch

13.00 – 13.15 uur Welkom en opening

13.15 – 13.45 uur Welke ontwikkelingen spelen er in de zorg?

Onderaan deze pagina vindt u het overzicht van de onderzochte functies, waarvan we de ontwikkelingen met u delen. Wat is bijvoorbeeld het effect van onderwerpen als ketenzorg, samenwerken, veranderende zorgfinanciering en bedrijfsvoering op de managementfuncties?

13.45 – 14.45 uur Hoe verandert technologie het werken in de zorg?

Telemonitoring, domotica, big data, augmented en virtual reality. Een greep uit de vormen van technologie die de komende jaren een steeds grotere impact zullen hebben op de zorg. Maar wat voor impact? Raakt het per definitie het bestaansrecht van de zorgprofessional? Of biedt het ook kansen? In deze sessie gaan we in vogelvlucht langs technologische innovaties in de verschillende branches. Vervolgens kijken we naar het effect hiervan op functies, taken en werkprocessen. Verdwijnen er taken? Worden er nieuwe vaardigheden gevraagd?                              

14.45 – 15.15 uur Pauze

15.15 – 15.45 uur Nieuwe functionaliteiten, nu en in de toekomst

Wist u dat we voor het optimaliseren van onze applicaties gebruik maken van artificial intelligence (AI), user experiences (UX) en A/B-testing? Naast het presenteren van een aantal nieuwe functionaliteiten die het gebruiksgemak vergroten, vertellen we u graag meer over hoe we deze technieken toepassen en hoe u daarbij betrokken kunt zijn.

15.45  16.30 uur Kim Spinder: organisaties in beweging krijgen door innovatie                  

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Ze neemt u op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Ze spreekt over haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken. Kim enthousiasmeert voor vernieuwing in het eigen werk en prikkelt om na te denken over de eerste stap.

16.30 – 17.00 uur Borrel

Data & locaties

De sessies vinden plaats bij Hotel Van der Valk in:

  • Rotterdam Blijdorp (10 oktober)
  • Assen (15 oktober)
  • Utrecht (29 oktober)
  • Den Bosch (31 oktober)

Onderzochte functies
Begeleider psychiatrische zorg / Verpleegkundige psychiatrische zorg / Zorgbemiddelaar / Ervaringsdeskundige / Verpleegkundige thuiszorg / Allround medewerker facilitair
Verpleegkundige woonzorgcentra / Leidinggevende zorg operationeel niveau / Manager zorg tactisch niveau / Strategisch manager zorg / Strategisch manager bedrijfsvoering / Projectleider/leidinggevende bouw en vastgoed / Projectleider generiekDuur, locatie & kosten

  • Duur: middag, incl. lunch
  • Prijs: kosteloos voor abonnementhouders FWG
  • Locatie: Rotterdam Blijdorp (10 oktober), Assen (15 oktober),  Utrecht (29 oktober), Den Bosch (31 oktober)


Voor wie

Deze sessies zijn bedoeld voor FWG klanten die zich bezig houden met het functiewaarderingssysteem. 


Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met het FWG Servicepunt via 030 – 2669 400

of servicepunt@fwg.nl